ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι συντηρητικοί της Αγγελα Μέρκελ (CDU/CSU) και οι σοσιαλδημοκράτες (SPD) του Μάρτιν Σουλτς συμφώνησαν κατά τη χθεσινή τους συνάντηση με τον πρόεδρο της Γερμανίας Φραν-Βάλτερ Στάινμάιερ να αρχίσουν διερευνητικές συνομιλίες με στόχο τον σχηματισμό ενός ακόμη μεγάλου συνασπισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild και τις δηλώσεις στελέχους της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU).
Η Αγκελα Μέρκελ της CDU, ο Χορστ Ζέεχοφερ της CSU και ο Μάρτιν Σουλτς του SPD συζήτησαν διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις για την έξοδο από την πολιτική κρίση – τον σχηματισμό μεγάλου συνασπισμού, κυβέρνησης μειοψηφίας και τη διενέργεια νέων εκλογών. Αλλά, τελικά συμφώνησαν να αρχίσουν συνομιλίες για τον σχηματισμό «μεγάλου συνασπιμσού», αναφέρει η εφημερίδα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ισραήλ: Ένας Ισραηλινός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε μια «τρομοκρατική ενέργεια»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρία: Έκτακτη έκκληση απηύθυνε ο ΟΗΕ για την απομάκρυνση 500 ασθενών από την ανατολική Γούτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσωπική διαφορά: Επεκτείνεται με πλαφόν τα 300 ευρώ σε 17 υπηρεσίες – Οι αντιδράσεις
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον υπαρχηγό του Λιβυκού Εθνικού Στρατού Σαντάμ Χαφτάρ
- Νίκος Δένδιας: Στις ΗΠΑ για συναντήσεις με εταιρείες ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης
- Έλον Μασκ: Βλέπει έσοδα 1 τρισ. δολαρίων για τη SpaceX έως το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.