ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε ουδεμία μετοχή», απαντούν 43 γνωστοί γιατροί και μέτοχοι του Υγεία στην πρόταση Αποστολόπουλου για εξαγορά του 30% των μετοχών της εταιρείας.
Σε γραπτή δήλωση με την οποία ενημερώνουν το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, 43 γιατροί του ΥΓΕΙΑ δηλώνουν ότι «Είναι αυτονόητο ότι δεν προτιθέμεθα να πωλήσουμε ουδεμία μετοχή στην ανακοινωθείσα δημόσια πρόταση εξαγοράς του μειοψηφικού ποσοστού από την «Γ. Αποστολόπουλος Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε» στην οποία εκφράζουμε πλήρη αντίθεση».
«Παραμένουμε, επισημαίνουν στην δήλωση, πιστοί στο όραμα και την προοπτική του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και εκφράζουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στην εταιρεία, το βασικό μας μέτοχο και τη Διοίκηση οι οποίοι έχουν διασφαλίσει μαζί με την ιατρική κοινότητα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εκτέλεση του ιατρικού μας καθήκοντος καθιστώντας το ΥΓΕΙΑ, το μεγαλύτερο και ισχυρότερο νοσοκομείο της χώρας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βασίλης Αποστολόπουλος: Θέλω το ΥΓΕΙΑ. Η μεγάλη σύγκρουση με Σπυρίδη και Θεοχαράκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιξε πόλεμο ο Αποστολόπουλος: Και νέοι παίκτες για το 30% του ΥΓΕΙΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EE: Σε τελική ευθεία η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αυστραλία
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Γλίτωσε τον θάνατο για δευτερόλεπτα – Βρισκόταν στον κήπο όταν πύραυλοι έπληξαν το παλάτι
- Wall Street: Άλμα 1% για τον S&P 500 έφερε η υποχώρηση του πετρελαίου
- Axios: Απευθείας επαφές μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.