ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 65.653 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους θα καταβληθούν αύριο, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου αποζημιώσεις ύψους 17.926.117,51 ευρώ από τον ΕΛΓΑ. Το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων θα καταβληθεί στο νομό Πέλλας, το οποίο ανέρχεται στα 2.758.292,92 ευρώ, ενώ ακολουθούν οι νομοί Ηλείας, Λαρίσης και Κορινθίας.
Οι αποζημιώσεις αφορούν:
Α. την τελική εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια στη φυτική παραγωγή, που συνέβησαν εντός του 2016.
Β. την τελική εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια στη φυτική παραγωγή, που συνέβησαν στις αρχές του 2017 και συνδέονται με τη δήλωση καλλιέργειας του 2016.
Γ. εκκαθαρίσεις ζημιών στο ζωικό κεφάλαιο που συνέβησαν εντός του 2016, και στο πρώτο τρίμηνο 2017.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 14 Δεκεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία Βορίδη: Πλαστά τα έγγραφα που κατέθεσε ο Καμμένος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αναστάτωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Γιατί ακυρώνει πτήσεις η EasyJet
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άλμα 7% στις τιμές του πετρελαίου καθώς η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται ξανά
- Ο Μακρόν και τα υποβρύχια, η κρίσιμη Τετάρτη της ΝΔ, οι γκάφες του Μακάριου, η διπλή παρέμβαση της Ντόρας και τι συμβαίνει με τους Ευρωπαίους εισαγγελείς
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Νέα μπλε τιμολόγια με προσφορές και μηδενικά πάγια- Φθηνότερες οι «Φυσικό Αέριο» και ΔΕΗ
- Οι μυστικές κουβέντες του Στάσση, ο Τζαβέλλας και οι αντιεισαγγελείς των υποκλοπών, τι θα πει η Κοβέσι στον Φλωρίδη, το «όχι» από Σταθόπουλο στην πώληση της Nova, οι νέες business του Ιβάν, τα λάθη του ΜΜ και ο Μακάριος και ο εφοπλιστής (και όχι η Βίσση) που συζητάει με την JLO
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.