ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με 19 συρμούς σε κυκλοφορία, εκ των οποίων 8 επιπλέον ενισχυτικοί, καλύφθηκε η αυξημένη κίνηση στη γραμμή 1, τόσο κατά τη σταδιακή προσέλευση των θεατών από τις 6 το απόγευμα, όσο και κατά τη μαζική αποχώρησή τους από το ΟΑΚΑ, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.
Το μεγαλύτερο επιχειρησιακό βάρος δόθηκε μετά το τέλος της συναυλίας, οπότε περίπου 35.000 επιβάτες μετακινήθηκαν από το ΟΑΚΑ. Από τις 00:30 έως τις 02:30, με βάση τα στοιχεία της ΣΤΑΣΥ, από τον σταθμό «Ειρήνη» πραγματοποιήθηκαν 41 συνολικά διελεύσεις συρμών, ενώ η λειτουργία της γραμμής ολοκληρώθηκε στις 03:15 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Πίσω από την αυξημένη συχνότητα των δρομολογίων βρέθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ. Οδηγοί, σταθμάρχες, προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου Λειτουργίας, επιθεωρητές λειτουργίας, εργαζόμενοι συντήρησης και ασφάλειας δικτύου εργάστηκαν το βράδυ του Σαββάτου για την ομαλή λειτουργία της γραμμής και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Στην αποσυμφόρηση της μετακίνησης συνέβαλε και η 24ωρη λειτουργία των γραμμών 2 και 3 του μετρό και του τραμ κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου. Οι θεατές είχαν έτσι τη δυνατότητα να μετεπιβιβαστούν και να συνεχίσουν τη διαδρομή τους προς τον τελικό προορισμό τους.
«Η μετακίνηση δεκάδων χιλιάδων θεατών, αναδεικνύει για ακόμη μία φορά στην πράξη τον κρίσιμο ρόλο των Σταθερών Συγκοινωνιών στην εξυπηρέτηση μεγάλων διοργανώσεων και τη μαζική μετακίνηση του επιβατικού κοινού» επισημαίνει στην ενημέρωση της η ΣΤΑΣΥ.
Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία: Κατολισθήσεις, απεγκλωβισμοί και πλημμυρισμένοι δρόμοι – Προβλήματα σε Σκιάθο και Εύβοια
Μακελειό στη Ν. Αφρική: Πολύνεκρες επιθέσεις από ενόπλους σε Γιοχάνεσμπουργκ και Κέιπ Τάουν
Όλο το σχέδιο Εξάρχου για την ανάπτυξη της ΑΚΤΩΡ στην ενέργεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Συναγερμός στη βάση RAF Φέρφορντ- Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής
- Λαβρόφ για S-400: Η Ρωσία θα εξετάσει τη μεταφορά τους από την Τουρκία, υπό όρους
- Στο μικροσκόπιο τα συντρίμμια της φονικής έκρηξης στην Πλάκα για να βρεθούν τα αίτια – Τα έξι πρόσωπα της τραγωδίας
- Ο Κ. Τασούλας στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 205ης επετείου της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.