ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα δεξαμενόπλοιο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LPG) που διέσχιζε τα Στενά του Ορμούζ χτυπήθηκε από συντρίμμια αδιευκρίνιστων βλημάτων, ανακοίνωσε η υπηρεσία Επιχειρήσεων Θαλάσσιου Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου (UKMTO).
Το πλοίο συνεχίζει την πορεία του, προς το επόμενο λιμάνι προορισμού του. Όλα τα μέλη του πληρώματος είναι σώα και ασφαλή.
Το Ιράν, που διεκδικεί τον έλεγχο των Στενών, δεν επιτρέπει στα πλοία να περνούν χωρίς την άδειά του και βάζει συχνά στο στόχαστρο όσα το επιχειρούν.
Διαβάστε επίσης
ΑΑΔΕ: 30 απαντήσεις για την ΕΑΕ 2026 – Τι ισχύει για μισθωτήρια, ΑΤΑΚ, ΚΑΕΚ και ενισχύσεις
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δεύτερη περίοδος εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης σε Nvidia και Sequoia Capital: Στο επίκεντρο οι ψηφιακές επενδύσεις και η τεχνητή νοημοσύνη
- Wall Street: Πάρτι για τις τεχνολογικές μετοχές με πρωταγωνίστρια τη Meta – Στο +2% ο Nasdaq, άνοδος 1,5% για τον S&P 500
- ΗΠΑ: Ο Βανς στη μάχη της Βόρειας Καρολίνας – Ανησυχία στους Ρεπουμπλικανούς για τη Γερουσία
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση κοντά στη λίμνη Υλίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.