ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών Παναγιώτης Λαζαράτος αναφέρει σε ανάρτηση του ότι κατατέθηκαν επίσημα αιτήσεις ακυρώσεως κατά των αδειών ίδρυσης και λειτουργίας που χορηγήθηκαν φέτος σε επτά ιδιωτικά πανεπιστήμια στο Συμβούλιο της Επικρατείας(ΣτΕ).
Υπενθυμίζεται ότι με προηγούμενη μακροσκελή δημοσίευση στο Facebook ο κ. Λαζαράτος είχε προβεί μεταξύ άλλων στην αποκάλυψη ότι θα προχωρήσει σε νέα αίτηση ακυρώσεως εντός του Αυγούστου για τα εφτά μη κρατικά πανεπιστήμια που έλαβαν άδεια λειτουργία φέτος.
Η παρούσα νομική προσφυγή εστιάζει κυρίως, όπως εξηγεί ο καθηγητής στη νέα του ανάρτηση, στο γεγονός ότι το πρόγραμμα σπουδών που κατατέθηκε ως δικαιολογητικό για τη λήψη της αδείας δεν μπορεί να διαφοροποιείται από εκείνο που θα πιστοποιηθεί μελλοντικά, όταν θα διαμορφωθεί το νέο κανονιστικό πλαίσιο και τα νέα κριτήρια αξιολόγησης από την ΕΘΑΑΕ.
Ολόκληρη η δημοσίευση του κ. Λαζαράτου:
Διαβάστε επίσης:
Ιδιωτική Εκπαίδευση: Κίνδυνος να χαθεί το ακαδημαϊκό έτος για 3 Πανεπιστήμια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.