ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 1/8 στα Φίχτια Αργολίδας, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασηςtτων εκτεταμένων ζημιών που προκάλεσε η χθεσινή μεγάλη πυρκαγιά στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του argolika.gr, εργαζόμενος συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ τραυματίστηκε όταν ένας μεγάλος, μισοκαμένος κορμός δέντρου έσπασε ξαφνικά και τον καταπλάκωσε, την ώρα που το συνεργείο επιχειρούσε στην περιοχή.
Οι συνάδελφοί του έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Άργους για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Η περιοχή των Φιχτίων είχε πληγεί σοβαρά από τη φωτιά που εκδηλώθηκε την προηγούμενη ημέρα, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες καταστροφές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και πολύωρες διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές.

Διαβάστε επίσης:
Στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας ο Μητσοτάκης – Ενημερώθηκε για τα μέτωπα των πυρκαγιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Sir Στέλιος Χατζηιωάννου στο Mononews: «Δεν θεωρώ επιτυχία το ύψος μιας δωρεάς»
- Ρωσικό πλοίο της Rosatom βυθίστηκε από ουκρανικά drones στη Μαύρη Θάλασσα
- Φωτιά στη Κυρά Φαρσάλων στη Λάρισα, επιχειρούν 4 εναέρια – Υποψίες για εμπρησμό
- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 43χρονου που αναζητείται για τη δολοφονία Ζαμπούνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.