ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άτομα σκοτώθηκαν όταν το μικρό, τουριστικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στη στέγη ενός σπιτιού, στη βορειοδυτική Γερμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το ελαφρύ αεροπλάνο κατέπεσε το πρωί σε κατοικημένη περιοχή του Γκάντερκεζέε, κοντά στο Όλντενμπουργκ, διαπερνώντας την κεραμοσκεπή ενός σπιτιού.
Η αστυνομία, που αρχικά έκανε λόγο για έναν νεκρό και έναν αγνοούμενο, επιβεβαίωσε το βράδυ ότι σκοτώθηκαν και οι δύο επιβαίνοντες, δύο άνδρες ηλικίας 65 και 77 ετών από τη Βρέμη.
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντέλμενχορστ είπε ότι αφού ολοκληρώθηκε η «μακρά και περίπλοκη» έρευνα στα συντρίμμια, διαπιστώθηκε ότι οι νεκροί ήταν δύο. Το κατεστραμμένο αεροσκάφος απομακρύνθηκε και οι ένοικοι του σπιτιού επέστρεψαν στην κατοικία τους.
Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σαουδική Αραβία: Επιτέθηκε σε θέσεις των Χούθι στην Υεμένη
Ζελένσκι: Η Ρωσία θέλει να στρατολογήσει 30.000 Βορειοκορεάτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Η Ρωσία βοηθά το Ιράν με δορυφορικές παρατηρήσεις για να επιτεθεί στις χώρες του Κόλπου
- Πυρκαγιές στη Γαλλία: Ξαναγίνονται δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες στη Ζιρόντ, προειδοποιεί ο πρωθυπουργός Λεκορνί
- Σαουδική Αραβία: Επιτέθηκε σε θέσεις των Χούθι στην Υεμένη
- Ζελένσκι: Η Ρωσία θέλει να στρατολογήσει 30.000 Βορειοκορεάτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.