ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρή μέσα στο σπίτι της εντοπίστηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα 2ου ορόφου στο οποίο διέμενε στην οδό Αθανασίου Διάκου 37, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Την άτυχη γυναίκα, ηλικίας 90 ετών περίπου, που άφησε την τελευταία της πνοή από τις αναθυμιάσεις, εντόπισαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με την Π. Υ. , η φωτιά η οποία προκλήθηκε πιθανότατα από ηλεκτρική θερμοφόρα, είχε σβήσει πριν φτάσουν στο σημείο οι πυροσβέστες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κεντροαριστερά: Η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης πέρασαν στον δεύτερο γύρο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμηχανία και έκπληξη στο Μαξίμου: Τώρα λένε ότι ψήφισαν νεοδημοκράτες στις εκλογές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Διαφωνία Ουγγαρίας – ΕΕ για τα 10 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης – Στο τραπέζι οι όροι εκταμίευσης
- Βουλγαρία: Ο νικητής των εκλογών Ρούμεν Ράντεφ έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
- «Καμπανάκι» από Fitch για τα οριζόντια μέτρα στήριξης στην ενέργεια: «Μόνο η Ελλάδα κινήθηκε στοχευμένα»
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Δίκες εξπρές για πολιτικούς νομοθετούνται με την διάταξη που καταθέτει αύριο στη Βουλή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.