ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κενυατική υπόθεση ήταν ο εφετινός Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, καθώς στις πρώτες τρεις θέσεις της ιστορικής διαδρομής, τερμάτισαν ισάριθμοι εκπρόσωποι της αφρικανικής χώρας. Μετά από 42.195 μέτρα, πρώτος έκοψε το νήμα ο Σάμουελ Καλαλέι με επίδοση 2:12.17 και τον ακολούθησαν οι συμπατριώτες του, Μίλτον Ρότιτς (2:14.18) και Τζόναθαν Γιέγκο Κίπου 2:16.00.
Παράλληλα, ο Κώστας Γκελαούζος αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς τερμάτισε σε 2:27.21, ακολουθούμενος από τον Χριστόφορο Μερούση (2:28.19) και τον Παναγιώτη Καραϊσκο (2:28.57).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Κεντροαριστερά έτρεξε στον Μαραθώνιο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο, Δευτέρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H Ευριδίκη Βαλαβάνη κουρεύτηκε και είναι πιο όμορφη από ποτέ (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.