• What's happening

    Ελεονώρα Μελέτη: Με φουσκωμένη την κοιλίτσα στον Μαραθώνιο (video)

    • NewsRoom
    Ελεονώρα Μελέτη


    Στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στο κέντρο της Αθήνας έδωσε το παρών η Ελεονώρα Μελέτη, που περιμένει το πρώτο της παιδί. Αν και λόγω της εγκυμοσύνης της, δεν έτρεξε, βρέθηκε εκεί μαζί με τον σύντροφό της Θοδωρή Μαροσούλη.

    Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους ΣΚ» και στη Ναταλία Γερμανού για την παρουσία της στον Μαραθώνιο, αλλά και στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ.

    Η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε με χιούμορ σχετικά με τον Μαραθώνιο, «Φέτος δεν έτρεξα… Ο Θοδωρής, παρά το γεγονός ότι τον παρακάλεσα πάρα πολύ να τρέξει με τον αριθμό μου και με το τσιπάκι μου, τελικά δεν έτρεξε. Είχε πολλές πιθανότητες να έβγαινε πρώτος στον χρόνο των γυναικών -γιατί εγώ θα αποτελούσα μέρος της ομάδας των γυναικών- και θα έβλεπαν ότι έχω βγει εγώ πρώτη και θα έλεγαν “τι έχει γίνει εδώ;”. Ο Θοδωρής είναι πολύ δυνατός αθλητής και τα 5 και τα 10 χιλιόμετρα τα έχει στην καθημερινότητά του για πλάκα. Είπαμε τελικά να έρθουμε και οι δύο απλά για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια».

    Όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ, μετά την ξαφνική λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι, η Ελεονώρα υποστήριξε ότι, «Ούτε εγώ το υπολόγιζα, ούτε εγώ το προγραμμάτιζα έτσι. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλουμε εμείς, δεν είναι στο χέρι μας. Έχει ο Θεός. Το ότι έχω άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή με κάνει και έχω τεράστια δύναμη και όρεξη και χαρά και ευτυχία, οπότε έχει λίγο απαλύνει την αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην επαγγελματική μου ζωή που δεν σου κρύβω ότι στην αρχή με στεναχώρησε πάρα πολύ, αλλά έπρεπε να το ισορροπήσω γιατί έπρεπε να σκεφτώ και άλλα όμορφα πράγματα που συνέβαιναν ταυτόχρονα και παράλληλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει και η Δικαιοσύνη».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προειδοποιεί ο Καλλιάνος: Έρχεται κακοκαιρία – Κατά ριπάς» θα εκδηλώνονται οι καταιγίδες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Ανατρεπτικό το σημερινό επεισόδιο – Επιστρέφει ο Μάνος Πίντζης;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H Ευριδίκη Βαλαβάνη κουρεύτηκε και είναι πιο όμορφη από ποτέ (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ