ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο Αεροδρόμιο του Αμβούργου, με τις πτήσεις να έχουν διακοπεί και την αστυνομία να αναζητεί «εισβολείς».
Σύμφωνα με τον Τύπο, υπήρχαν αναφορές για ανθρώπους χωρίς άδεια που βρέθηκαν στον αεροδιάδρομο.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανέφερε πως είναι κλειστά από τις 8.20 τοπική ώρα με την αστυνομία να αναζητεί ένα ή δύο άτομα.
Αρκετές πτήσεις μεταφέρθηκαν προς τα αεροδρόμια του Ανόβερου και της Βρέμης.
Σχεδόν μία ώρα μετά την κινητοποίηση, δόθηκε εντολή να επαναλειτουργήσει κανονικά το αεροδρόμιο, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι γερμανικές αρχές «το θέμα επιλύθηκε».
Όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου βρέθηκε μία ομάδα προσφύγων, η οποία εντοπίστηκε και αποσύρθηκε με τη βοήθεια των αστυνομικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φυσικές καταστροφές: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο για τη χορήγηση στεγαστικής αρωγής
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν ανοιχτά τον Νετανιάχου – «Θα τον κυνηγήσουμε και θα τον σκοτώσουμε»
- Υπερταμείο: Ανοίγει ο δρόμος για τα σιδηροδρομικά έργα ΣΚΑ-Οινόη και Μουριές-Προμαχώνας ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ
- Ιράν: Δεκάδες νεκροί στο Ισφαχάν από επιθέσεις σε εργοστάσια και στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.