ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κόντρα Γεωργιάδη – ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι πόρισμα η γνωμοδότηση» του λέει η γραμματέας Διαφάνειας – Τι της απαντά
Απάντησή του στις καταγγελίες του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Λευτέρη Καρχιμάκη, για την κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν» έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του.
Ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος αρχικά στις καταγγελίες για το πρόβλημα που εμφανίζει μόνιμα το νοσοκομείο με τα ράντζα, σημείωσε πως για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα, ενώ τόνισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έργα (ένταξη νοσοκομείου Αγίας Βαρβάρας στο Αττικόν και νέο κτήριο για την μεταφορά των κοιτώνων του ιατρικού προσωπικού) για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ωστόσο, στάθηκε ειδικά στην αναφορά περί έλλειψης σεντονιών, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη καταγγελία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
«Μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε για τα σεντόνια και έστειλα αμέσως και ζήτησα ενημέρωση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου», ανέφερε ο υπουργός, παραθέτοντας την ενημέρωση που, όπως είπε, έλαβε από τον διοικητή του «Αττικόν».
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η διοίκηση του νοσοκομείου τον ενημέρωσε ότι «το μεσημέρι της Κυριακής υπάρχουν 250 διαθέσιμα σεντόνια» και ότι «δεν έχει αναφερθεί από κανένα τμήμα έλλειψη», σημειώνοντας παράλληλα πως το νοσοκομείο είχε μόλις ολοκληρώσει την εφημερία του.
«Κοινώς ο κ. Καρχιμάκης έγραψε ψέματα, πράγμα που δεν μου κάνει καμία εντύπωση βέβαια για να είμαι ειλικρινής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας:
«Για τα ράντζα του έχω μιλήσει τόσες φορές που πλέον νομίζω είναι γραφικό να μιλήσω ξανά. Άλλωστε τα έργα για να τα καταργήσουμε έχουν ξεκινήσει και το ξέρουν όλοι στην περιοχή αυτή.
Αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε για τα σεντόνια και έστειλα αμέσως και ζήτησα ενημέρωση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου.
Ιδού η ενημέρωση που έλαβα:
‘Καλημέρα σας κ. υπουργέ..
Τώρα μετρήθηκαν τα διαθέσιμα σεντόνια και μεσημέρι της Κυριακής υπάρχουν 250 διαθέσιμα.
Δεν έχει αναφερθεί από κανένα τμήμα έλλειψη και να ληφθεί υπόψη ότι χθες το πρωί βγήκαμε από εφημερίας’.
Κοινώς ο κ. Καρχιμάκης έγραψε ψέματα πράγμα που δεν μου κάνει καμία εντύπωση βέβαια για να είμαι ειλικρινής…».
Διαβάστε επίσης
Μελωδικές στιγμές στο Μετρό Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
Νετανιάχου: Ο ισραηλινός στρατός θα μείνει στον Λίβανο “για όσο χρειαστεί”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η απαγόρευση έφερε… συμφωνία-ρεκόρ με 23,4 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank – Prodea
- Coca-Cola HBC: Πού στηρίζεται η αύξηση του guidance και το επιθετικό επενδυτικό πρόγραμμα
- Καστέλι: Πέφτουν οι υπογραφές για τα «αυτιά» και τα «μάτια» του νέου αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.