Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ξαναρχίσουν τις στρατιωτικές ενέργειες και θα επιβάλουν εκ νέου αποκλεισμό, εάν το Ιράν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του στο πλαίσιο της συμφωνίας του με τις ΗΠΑ, δήλωσε ο υπουργός Πολέμου Πιτ Χέγκσεθ στους δημοσιογράφους την Πέμπτη.

«Ο πρόεδρος έχει επισημάνει ότι θα είμαστε έτοιμοι να ξαναρχίσουμε, εάν, εντός του χρονοδιαγράμματος αυτών των συνομιλιών, το Ιράν δεν κάνει ό,τι λέει ότι θα κάνει», δήλωσε ο Χέγκσεθ στις Βρυξέλλες μετά τη συνάντησή του με τους υπουργούς Άμυνας του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με το Bloomberg.

1

«Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί, τότε είμαστε απολύτως σε θέση να επιβάλουμε εκ νέου έναν αδιάβλητο αποκλεισμό», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Τραμπ σε όσους τον κατακρίνουν για τη συμφωνία με το Ιράν: Οι ανόητοι είτε ζηλεύουν, είτε είναι κακοί άνθρωποι

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η εμπιστοσύνη χτίζεται με το να τηρείς τις δεσμεύσεις και να φέρνεις αποτελέσματα

Παύλος Μαρινάκης: Συλλυπητήρια για την απώλεια του δημοσιογράφου Α. Μαζαράκη