ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με θύμα μία 56χρονη εργαζόμενη.
Το δυστύχημα έγινε στις 7:30 το πρωί. Η γυναίκα συνεθλίβη από βιομηχανικό πλυντήριο στην επιχείρηση που εργαζόταν.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις συνθήκες αλλά και τα αίτια του δυστυχήματος.
Σε μηχάνημα, μέσα σε εταιρία επαγγελματικού καθαρισμού, εγκλωβίστηκε η 56χρονη εργάτρια η οποία έχασε τη ζωή της σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στην επιχείρηση καθαρισμού που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, μετέβησαν 3 οχήματα με 9 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα.
Σημειώνεται ότι το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 7.30 το πρωί, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Πηγή, thestival.gr
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Ανδριανός: Ζητούμενο ένα νέο παραγωγικό παράδειγμα
Δωδεκάνησα: Ανθεκτική η τουριστική ζήτηση – Θετικά μηνύματα από Κάρπαθο, Λειψούς και Αστυπάλαια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΑΤ: Παράταση έως 9/8 στη διάθεση 79 στρατιωτικών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση ευλογιάς και αφθώδους πυρετού
- Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Σαντάμ Χαφτάρ, υπαρχηγό Γενικής Διοίκησης του Λιβυκού Εθνικού Στρατού
- Πετρόπουλος: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών
- Γαλλία: Την Τετάρτη υπογράφει την χρηματοδότηση 15,1 δισ. ευρώ μέσω του SAFE για αμυντικές δαπάνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.