ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε και επίσημα ο Παύλος Πολάκης, απόφαση που γνωστοποιήθηκε με σχετική επιστολή από τον πρόεδρο τουτου κόμματος, Σωκράτη Φάμελλου και που αναγνώστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Η προσβλητική και επιθετική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Το αισχρό υπονοούμενο ότι έχω κρυφή ατζέντα και υπηρετώ συμφέροντα και αποφάσεις που δεν έχουν ληφθεί στα συλλογικά Όργανα είναι απολύτως ανυπόστατο και απαράδεκτο.
Ο Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για “αφωνία” και “έλλειψη πρωτοβουλίας” την εβδομάδα που εγώ και οι σύντροφοί μου βρεθήκαμε δίπλα στους εργαζόμενους στο Λαϊκό νοσοκομείο, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στη Λέσβο για τον αφθώδη πυρετό, συναντηθήκαμε με την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού, πραγματοποίησα δύο ομιλίες στη Βουλή, συναντηθήκαμε με την ΠΟΕ-ΟΤΑ στηρίζοντας τους εργαζόμενους και την Αυτοδιοίκηση.
Ενώ την ίδια εβδομάδα με δήλωσή μου ξεκαθάρισα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι έτοιμος να συμβάλλει σε μία ενωτική προοδευτική απάντηση, η οποία επείγει για να φύγει το συντομότερο αυτή η καταστροφική κυβέρνηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή, με συντριπτική πλειοψηφία, αποφάσισε ότι η μόνη προοπτική είναι η ανασύνθεση και η ενότητα του προοδευτικού χώρου και όχι οι μοναχικές πορείες και η περιχαράκωση.
Επιμένω σε αυτή την επιλογή και αγωνίζομαι για την επιτυχία της, διότι αυτή είναι και η κοινωνική απαίτηση.
Δεν θα επιτρέψω προσωπικές στρατηγικές και φήμες να σκιάσουν τη σοβαρότητα και τη συνέπεια του κόμματος και των συλλογικών του αποφάσεων, επιδιώκοντας ένα διαφορετικό πολιτικό σχέδιο.
Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει την πολιτική μου ηθική και αξιοπρέπεια», αναφέρει η επιστολή.
Διαβάστε επίσης
Handelsblatt: Ο Κωστής Χατζηδάκης αρχιτέκτονας πολυάριθμων μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα
Kατέθεσε νέα πρόταση η Τεχεράνη στις ΗΠΑ – Τι αναφέρει για Ορμούζ και πυρηνικό πρόγραμμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεμίραμις Παληού: Πούλησε μετοχές της Genco με σημαντικό κέρδος και προειδοποιεί για πτώση στα 17,50 δολάρια εάν αποσυρθεί η προσφορά της
- Ευρώπη Holdings: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 50% της Alpha Insurance Brokers στη Ρουμανία
- Άγρια κόντρα Πιερρακάκη -ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Τι απαντά το ΥΠΕΘΟ στη Χαριλάου Τρικούπη
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στο 64,626% ανέβηκε το ποσοστό της REGGEBORGH, μετά την απόκτηση των μετοχών που κατείχε η Motor Oil
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.