ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η φρεγάτα Κανάρης του Πολεμικού Ναυτικού προσάραξε τα ξημερώματα στα αβαθή στη νήσο Αταλάντη κοντά στην Ψυτάλλεια κατά την επιστροφή της στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά το ατύχημα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός μέλους του πληρώματος. Ναύτες και αξιωματικοί είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ παρά το γεγονός ότι το πλοίο βρήκε στα αβαθή δεν υπάρχει ούτε εισροή υδάτων, ούτε όμως και κάποια διαρροή καυσίμου στη θάλασσα.
Σε λίγο αναμένεται να επιχειρηθεί η αποκόλληση της φρεγάτας Κανάρη από την ξέρα. Πρώτα αναμένεται να καταδυθούν δύτες για να ελέγξουν εάν υπάρχουν σοβαρές ζημιές ή άλλες αβαρίες και στη συνέχεια θα επιχειρηθεί η πλήρης αποκόλληση.
Για το λόγο αυτό στην περιοχή του περιστατικού σπεύδουν ήδη τρία ρυμουλκά του Πολεμικού Ναυτικού τα οποία θα επιχειρήσουν την αποκόλληση του πλοίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι δείχνουν οι δείκτες για τη ναυλαγορά των tankers
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αισιόδοξες οι εκτιμήσεις της Stifel για την αγορά LNG
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί αποχωρεί από τη Σιγκαπούρη η Aegean Marine
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μνημόνιο συνεργασίας Συνδέσμου Επιχειρήσεων HOPE-A και ΑΖΚ
- Πλεύρης: Στέλνει σαφές μήνυμα για τα μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης – «καθίστε εκεί που είστε, δεν σας δεχόμαστε»
- Νάγκελ (ΕΚΤ): Δεν θα ήταν σωστό να δεσμευτούμε σε μια συγκεκριμένη πορεία επιτοκίων
- Τραμπ: Ύστερα από πιέσεις συμβούλων αποφάσισε να καθυστερήσει τους δασμούς έως την 1η Αυγούστου
