Menu
-0.15%
Τζίρος: 369.77 εκατ.

F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι

What's happening

«Λουκέτο» στο γκλαμουράτο «Νεράντζι» που δείπνησαν Τσίπρας και Μπαζιάνα

Comments

«Λουκέτο» θα μπει στο εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως και στεγάζεται σε ένα από τα πιο παλιά κτίρια που υπάρχουν στο Μοναστηράκι.

Το εστιατόριο «Νεράντζι». Φωτογραφία: nerantzi.com.gr

Μόλις το περασμένο Σάββατο, ο Αλέξης Τσίπρας, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις Βρυξέλλες, δείπνησε με την Περιστέρα Μπαζιάνα, φτάνοντας με διακριτικότητα, καθώς δεν χρησιμοποίησαν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο, αλλά ένα μικρό αυτοκίνητο της ασφάλειάς του, προσπαθώντας να μην τραβήξει την προσοχή των διερχομένων.

Το εστιατόριο «Νεράντζι» στεγάζεται σε ένα από τα πιο παλιά κτίρια που υπάρχουν στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση ως έχει θα κλείσει. Oι ιδιοκτήτες του χώρου σχεδιάζουν σύντομα να ανοίξει και πάλι, φιλοξενώντας αυτή τη φορά άλλου είδους επιχείρηση, που θα συνάδει περισσότερο με το κλίμα της περιοχής αλλά και της εποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξι χαρακτηριστικά που θα κάνουν τους άλλους να σας συμπαθήσουν αμέσως

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρεις συνήθειες που σας κάνουν κακούς εραστές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επτά ψυχολογικά χαρακτηριστικά που έχουν κοινά οι εκατομμυριούχοι

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Champions League: Paramount+, Amazon και Disney αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη της Ευρώπης – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Σελίν Ντιόν: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από τις 16 συναυλίες της στο Παρίσι
Αντώνης Ρέμος: Πήγε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ – Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο διαδίκτυο
Η Σίλια Κριθαριώτη με τη Σοφία Βεργκάρα στην πιτσαρία της Χάιντι Κλουμ στη Νέα Υόρκη (video)
Ο Λευτέρης Πανταζής ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα – Τι δήλωσε για τη ρήξη με Βίσση (video)
HB Runner SE 2: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφαέλλα Ψαρρού
Super League: Αλαφούζος, Μαρινάκης, Ηλιόπουλος και Σαββίδης βάζουν τα χρήματα, Deloitte και PwC αναζητούν τη λύση
Eurovision 2027: Στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου οι εθνικοί ημιτελικοί και ο τελικός – Στη Θεσσαλονίκη το «Sing for Greece»
Πού είναι το ακριβότερο ξενοδοχείο που επισκέφθηκε η Μαρίνα Βερνίκου (video)