Αύξηση 1,2% σημείωσε η συνολική διακίνηση επιβατών στους ελληνικούς λιμένες το γ’ τρίμηνο πέρυσι σε σύγκριση με το γ’ τρίμηνο του 2024, έναντι αύξησης 5,6% που παρατηρήθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του γ’ τριμήνου του 2024 προς το γ’ τρίμηνο του 2023.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, η συνολική διακίνηση εμπορευμάτων παρουσίασε μείωση κατά 3,6% το γ’ τρίμηνο του 2025 σε σύγκριση με το γ’ τρίμηνο του 2024, έναντι μείωσης 0,7% που παρατηρήθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του γ’ τριμήνου του 2024 προς το γ’ τρίμηνο του 2023.

1

Ενώ η συνολική διακίνηση κινητών μονάδων (τροχοφόρων) παρουσίασε αύξηση 0,5% το γ’ τρίμηνο του 2025 σε σύγκριση με το γ’ τρίμηνο του 2024, έναντι αύξησης 6,1% που παρατηρήθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του γ’ τριμήνου του 2024 προς το γ’ τρίμηνο του 2023.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό υλικό.

Διαβάστε επίσης:

Μιχαηλίδου: Έως 500 ευρώ σε κάθε μητέρα μέσω του «Νταντάδες της Γειτονιάς» – (Βίντεο)

Alpha Bank: Στην πιο παραγωγική φάση της τελευταίας 10ετίας η Ελληνική Βιομηχανία παρά την κρίση στην Μέση Ανατολή (πίνακες)

Ήλιο: Η κρίση στο Ιράν απειλεί μικροτσίπ, ιατρικό εξοπλισμό και διαστημική βιομηχανία