ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ και βαριοπούλες σημειώθηκε στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου, σήμερα Πέμπτη 26/3.
Η ένοπλη ληστεία έγινε όταν οι υπάλληλοι άνοιξαν το υποκατάστημα και ξεκίνησαν την τροφοδοσία του ΑΤΜ του καταστήματος με χρήματα.
Τότε, οι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα με καλάσνικοφ και βαριοπούλες, άρπαξαν πάνω από 30.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.
Διαβάστε επίσης
Μυστήριο με διαγραμμένα βίντεο του Λευκού Οίκου – Υπονοούν νέα κλιμάκωση κατά του Ιράν (βίντεο)
Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χανταϊός: Τίθεται σε καραντίνα 45 ημερών ο μοναδικός Έλληνας επιβάτης του Hondius
- Κατάρ: Η χρήση των Στενών του Ορμούζ ως «εργαλείου πίεσης» θα μπορούσε μόνο να εμβαθύνει την κρίση λέει ο πρωθυπουργός του Κατάρ στο Ιράν
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο κατηγορεί την Αρμενία ότι παρέχει μία πλατφόρμα στον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι “για αντι-ρωσικά σχόλια”
- Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης ενημέρωσε τον αρχηγό της κοινής στρατιωτικής διοίκησης για τα «νέα κατευθυντήρια μέτρα» διεξαγωγής πολεμικών επιχειρήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.