ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας X ότι κήρυξε τους στρατιωτικούς και ασφαλιστικούς ακόλουθους της πρεσβείας του Ιράν — καθώς και το προσωπικό των γραφείων τους — persona non grata (ανεπιθύμητα πρόσωπα).
Το υπουργείο ανέφερε ότι ζήτησε την αποχώρησή τους από τη χώρα εντός 24 ωρών.
Σύμφωνα με τη δήλωση του υπουργείου, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από επαναλαμβανόμενες στοχοποιήσεις και επιθετικές ενέργειες του Ιράν προς το Κατάρ.
Διαβάστε επίσης
Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο NATO
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη; Λάθος – Το Βυζάντιο ήταν ο κόμβος της αυτοκρατορίας
- Η «υφαντική» της Μαρίας Λοϊζίδου στον Κεραμεικό – Δωρεά Δημήτρη Δασκαλόπουλου
- Ας σκεφτούμε ξανά την αρχιτεκτονική – Αφιέρωμα σ΄έναν αντισυμβατικό δημιουργό
- Goldman Sachs: Η βενζίνη παίρνει τη σκυτάλη από το ντίζελ – Βλέπει νέα άνοδο των τιμών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.