ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντυπωσιακή αύξηση, της τάξης του 80%, στα καθαρά κέρδη για το εξάμηνο που έκλεισε στις 30 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ότι περιμένει η Richemont, ιδιοκτήτρια της Cartier, καθώς η ζήτηση για ρολόγια πολυτελείας έχει ανακάμψει δυναμικά.
Σύμφωνα με τη Richemont, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας φιγουράρουν εκτός από την Cartier και τα brands Vacheron Constantin και Piaget, οι πωλήσεις έχουν βελτιωθεί σημαντικά, μετά τη «βουτιά» που έκαναν το προηγούμενο διάστημα κυρίως λόγω της κατάρρευσης της ζήτησης από το Χονγκ Κονγκ, και πλέον αναμένει αύξηση λειτουργικών κερδών 45%.
Η θετική πρόβλεψη για την κερδοφορία του εξαμήνου σηματοδοτεί μια ακόμη καλύτερη του αναμενομένου βελτίωση των περιθωρίων, υπογραμμίζει σε ενημερωτικό του σημείωμα ο αναλυτής της Vontobel Rene Weber, δίνοντας σύσταση αγοράς για τη μετοχή.
Η εταιρεία θα ανακοινώσει αποτελέσματα εξαμήνου στις 10 Νοεμβρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί οι επιχειρήσεις βλέπουν με μισό μάτι το 2018;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μια start up θα πείσει τους επενδυτές να ανοίξουν το πορτοφόλι τους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έχουν λεφτά και μένουν στην Φιλοθέη: Αλλά δεν πληρώνουν τις τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «ευχή» του Κυριαζίδη άναψε φωτιές – Τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης
- Μηχανή… δισεκατομμυρίων! Πώς η Ρεάλ έγινε, επί ημερών Πέρεθ, η πλουσιότερη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.