ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας παρευρέθηκε και μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ την Παρασκευή στο υπουργείο για την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στο X.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 12 γυναίκες από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για την προσφορά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια:
Στην εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) που διοργάνωσε σήμερα το ΓΕΕΘΑ @hndgspio, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Βραβεύτηκαν 12 γυναίκες από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για την προσφορά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. pic.twitter.com/MEcNZPbRam
— Nikos Dendias (@NikosDendias) March 6, 2026
Στην εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) που διοργάνωσε σήμερα το ΓΕΕΘΑ @hndgspio , στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Βραβεύτηκαν 12 γυναίκες από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για την προσφορά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: Ενδεχόμενο να ανακατεύθυνσης των εξαγωγών LNG προς την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lamda Development: Υπερκαλύφθηκε κατά 1,7 φορές το ομόλογο – Στο 4,2% η τελική απόδοση
- F1 Μονακό: Ταχύτερες οι Ferrari στα ελεύθερα
- Σαμαράς: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησαν την Woke ατζέντα – Τι απάντησε για το αν θα κάνει νέο κόμμα
- Βοτανικός: Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.