ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Μετά από το αποτέλεσμα του επάθλου, που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στους τρεις αρχηγούς, έφτασε η τελευταία μέρα της βδομάδας, όπου θα παρακολουθήσουμε την δεύτερη αποχώρηση από το Nomads. Το περιπετειώδες παιχνίδι επιβίωσης, δεν έχει σταματήσει λεπτό να κρατά τους τηλεθεατές σε αγωνία και παρασύρει σε ένα εξωτικό ταξίδι κάθε βράδυ.
Η βδομάδα, λοιπόν, κλείνει με την αποχώρηση του δεύτερου παίκτη, μετά από την πρώτη αποχώρηση που είχαμε από το παιχνίδι κατά την πρώτη βδομάδα της προβολής του, όπου έφυγε η Εύη Ιωαννίδου. Οι τρεις υποψήφιοι που “φλερτάρουν” απόψε με την αποχώρηση είναι οι: Φώτης Φιλιππόπουλος και Νατάσα Καλογρίδη από την ομάδα της Ζούγκλας και η Ευαγγελία Πλατανιώτη από την ομάδα των Ωκεανών.
Αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδεχτεί και τις τρεις ομάδες, θα ανακοινώσει τον παίκτη που “σώθηκε” μέσα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύο παίκτες που θα παραμείνουν, θα κληθούν να μονομαχήσουν, ώστε να διεκδικήσουν την θέση τους μέσα στο παιχνίδι. Η μονομαχία θα αναδείξει έναν νικητή, ο οποίος θα είναι αυτός που θα κερδίσει και στις 2 δοκιμασίες.
Εάν υπάρξει ισοπαλία ανάμεσα στη μονομαχία αυτή, τότε θα υπάρξει και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο παίκτης που θα χάσει, θα εγκαταλείψει το Nomads και το εξωτικό νησί των Φιλιππίνων, επιλέγοντας πρώτα τους αρχηγούς και για τις 3 ομάδες της επόμενης εβδομάδας.
Αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο με μεγάλη ανυπομονησία, στον ΑΝΤ1 στις 21:00, και το Nomads δίνει ξανά ραντεβού μαζί μας την ερχόμενη Δευτέρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Τι ξάφνιασε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παραλία των Φιλιππίνων; (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί δεν θα πήγαινε ποτέ στο Nomads και το Survivor
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Μαυρίδης: Τι πίστευε για το Survivor πριν τη συμμετοχή του στο Nomads – Ποια η αδυναμία του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Ζαχαράκη για εθνικό απολυτήριο: Στόχος μας είναι ένα απολυτήριο που θα αποτελεί πραγματικό «διαβατήριο»
- Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Γερμανό ΥΠΕΞ, Γιόχαν Βάντεφουλ την Δευτέρα στην Αθήνα
- ΔΝΤ: Οι περισσότερες χώρες της ΕΕ αποτυγχάνουν στη στόχευση των ενεργειακών μέτρων στήριξης
- Ισραήλ: Εγκρίθηκε η αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-35 και F-15IA των 10 δις ευρώ από Lockheed Martin και Boeing


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.