ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκρηξη, πιθανότατα από διαρροή φιάλης υγραερίου, προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων Βούλγαρων ενοίκων διαμερίσματος σε 7όροφη οικοδομή στην περιοχή της παλιάς Λαχαναγοράς, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η έκρηξη, από την οποία δεν εκδηλώθηκε φωτιά, έγινε λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Ηφαιστίωνος 7.
Οι τραυματίες, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο, δεν καταγράφηκαν ζημιές σε παρακείμενα διαμερίσματα, ούτε χρειάστηκε εκκένωση της πολυώροφης οικοδομής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεπτό προς λεπτό η δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Τι στοιχεία μελετά η ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε κατάσταση σοκ οι συνάδελφοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που δολοφονήθηκε άνανδρα στο γραφείο του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Νέο Συμβούλιο Επιστήμης και Τεχνολογίας με CEO από Meta, Nvidia, Google και Oracle
- Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας: Η λύση για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δεν μπορεί να είναι στρατιωτική
- Meta: Περικοπή εκατοντάδων θέσεων εργασίας
- Κομισιόν: Νέο ταμείο 115 εκατ. ευρώ για αμυντική καινοτομία – «Επιτάχυνση» τεχνολογιών αιχμής με το εργαλείο AGILE
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.