Τη Διεύθυνση Ειδήσεων του Star αναλαμβάνει από σήμερα η Μάρα Ζαχαρέα, παίρνοντας τη θέση του Κωστή Τσιακανίκα.
Ο σταθμός με ένα δελτίο τύπου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την αλλαγή αυτή. Η δημοσιογράφος θα παραμείνει στη θέση της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.
Στο δελτίο τύπου δεν προσδιορίζονται ποια θα είναι ακριβώς τα νέα καθήκοντα του Κωστή Τσιακανίκα.
Δείτε την ανακοίνωση του Star:
«Από σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η κα Μάρα Ζαχαρέα αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Ειδήσεων ενώ θα συνεχίσει να παρουσιάζει καθημερινά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.
Ο κ. Κωστής Τσιακανίκας, παραμένει στο δυναμικό του Star και θα αναλάβει σύντομα τον συντονισμό νέας δραστηριότητας στο χώρο της ενημέρωσης.
Η Διοίκηση του Star εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads – ANT1: Απόψε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας μεταξύ Ωκεανού και Φωτιάς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των απαγωγέων του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη χειροτονήθηκε σε αδελφή Φεβρωνία (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Ο αμερικανικός στρατός προετοιμάζεται για πολυεβδομαδιαίες επιχειρήσεις κατά του Ιράν
- ΕΕ: Σχέδιο για προσιτή στέγαση με επενδύσεις, φορολογικά κίνητρα και κοινωνική κατοικία
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βάζει καλάθια και στις επενδύσεις! Από το ποδόσφαιρο έως τα ακίνητα
- Το ντελίριο της Ζωής, η τσαντίλα του Τσίπρα, τα ζευγάρια των «ερωτευμένων», ο κύριος Ντεγκρές και αγάπη μόνον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.