Σε δύο σημαντικές αποφάσεις προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά την 1081η συνεδρίασή του, δίνοντας το «πράσινο φως» για νέα εταιρική έκδοση στην αγορά ομολόγων, αλλά και ρυθμίζοντας τεχνικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των ΟΣΕΚΑ σε ημέρες επίσημης αργίας του Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ειδικότερα:

1

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1081η/13.2.2026 συνεδρίασή του αποφάσισε:

– Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας με την επωνυμία «CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP» για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 250.000 άυλων, κοινών, ονομαστικών ομολογιών της στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της αγοράς αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικού ποσού έως €250.000.000.

– Την αναστολή εξαγοράς μεριδίων ΟΣΕΚΑ στις 3 & 6 Απριλίου 2026 (Καθολικό Πάσχα) και την 24η Δεκεμβρίου 2026, επίσημες αργίες του Χρηματιστηρίου Αθηνών για το έτος 2026.

Διαβάστε επίσης

Έλον Μασκ: Ποιοι τραπεζικοί κολοσσοί εξετάζουν «σχέδιο διάσωσης» μετά τη συγχώνευση xAI-SpaceX

Αλβανία: Ηθοποιός ζητά 1 εκατ. ευρώ απ’ την κυβέρνηση Ράμα γιατί χρησιμοποίησε χαρακτηριστικά της για την Diella

Υπ. Ναυτιλίας: Προκήρυξη για 2 Αξιωματικούς Νομικούς στο Λιμενικό – Οι ημερομηνίες και η διαδικασία