ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς μέχρι και 36.927.000 μετοχών εκδόσεώς της (οι «Ίδιες Μετοχές»), κατά το χρονικό διάστημα από 29.01.2026 μέχρι και 04.02.2026, αγόρασε μέσω συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών συνολικά 74.920 Ίδιες Μετοχές.
Κατόπιν των ανωτέρω αγορών η ΔΕΗ κατέχει συνολικά 21.033.570 μετοχές εκδόσεώς της, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,6960% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.
Διαβάστε επίσης
Bitcoin: Ανέκτησε τα 70.000 δολάρια μετά τη μεγαλύτερη κατάρρευση από το σοκ της FTX
Μπλε Κέδρος: Απόκτηση δύο διατηρητέων ακινήτων έναντι 1,09 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαλκός: Η πτώση του δολαρίου περιόρισε τις εβδομαδιαίες απώλειες
- Παρί σεν Ζερμέν: Έλαβε εντολή πληρωμής 5,9 εκατ. ευρώ στον Μπαπέ
- Μακρόν:Υπέρ της μείωσης των ωρών διδασκαλίας στα σχολεία και υπέρ της αύξησης των διακοπών
- Τραμπ: Να πάρουν το όνομα μου το αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον και ο σιδηροδρομικός σταθμός της Νέας Υόρκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.