ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάριου Ηλιόπουλου.
Σύμφωνα με το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 28ης Ιανουαρίου 2026, που έχει καταχωριστεί στο ΓΕΜΗ από τις 30 Ιανουαρίου με κωδικό 5927570, η εταιρεία θα εκδώσει μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο ύψους 10 εκατ. ευρώ. Το δάνειο αυτό θα είναι άνευ εξασφαλίσεων και μηδενικού επιτοκίου.
Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται σε συνέχεια ανάλογης αύξησης που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2025, όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε ενισχύσει την ΠΑΕ με 9 εκατομμύρια ευρώ.
Η νέα ΑΜΚ ενισχύει τη ρευστότητα της ομάδας και δημιουργεί προοπτικές για την υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Διαβάστε επίσης
Nintendo: Βουτιά 11% για τη μετοχή μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Γεμίστε νωρίτερα με φυσικό αέριο τις αποθήκες
- ΗΠΑ: Πέθανε ο Ρόμπερτ Μιούλερ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η διαδικασία των απολυμάνσεων στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού στο ζωικό κεφάλαιο
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.