ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 89χρονος οδηγός εντοπίστηκε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού, στη Βέροια.
Μία 50χρονη οδηγός, προκειμένου να τον αποφύγει, έπεσε πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου νοσηλεύεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη χθες γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι. Ο 89χρονος εισήλθε ανάποδα στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο της Βέροιας, κινούμενος στο δεξί άκρο του οδοστρώματος, δηλαδή στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνταν κανονικά.
Διανύοντας μία απόσταση περίπου 10 χλμ. -κι αφού συνέβη το τροχαίο με την 50χρονη- ο ηλικιωμένος βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του κόμβου Κουλούρας, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του ΚΟΚ.
Διαβάστε επίσης:
Υποχώρησε στο 7,5% η ανεργία τον Δεκέμβριο του 2025
Νέα ενημέρωση για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Παραμένει η πορτοκαλί προειδοποίηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- LAMDA Development: Νέο εσωτερικό πρόγραμμα ΤΝ για εμπορικά κέντρα, μαρίνες και το Ελληνικό
- Axios: Σαουδάραβες και Ισραηλινοί αξιωματούχοι συζητούν για αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν στην Ουάσινγκτον
- Χαρδαλιάς: Από σήμερα οι αιτήσεις για τα δωρεάν προγράμματα περιβάλλοντος και βιωσιμότητας σε 400 παιδιά στην Αττική
- Deutsche Bank: Ρεκόρ κερδών και επαναγορά μετοχών εν μέσω έρευνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.