ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών λόγω κακοκαιρίας τίθενται σε ισχύ από τον ΟΑΣΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, οι οποίες θα ισχύσουν έως νεωτέρας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ, οι παρακάτω λεωφορειακές γραμμές λειτουργούν με τις εξής τροποποιήσεις:
– Γραμμή 124: Εκτός περιοχής Πυρναρί – Αγία Τριάδα.
– Γραμμή 162: Έως Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
– Γραμμή 154: Έως Παλαιό Τέρμα (Γούναρη).
– Γραμμή 856: Εκτός οδού Καφαντάρη (από Λεωφόρο Βουλιαγμένης).
– Γραμμή 117: Εναλλακτικό τέρμα στη στάση «Βότκας». Στη συνέχεια δεξιά στην οδό Τριπτολέμου και κατόπιν κανονική πορεία (περιοχή Κορμπι).
– Γραμμή 120: Παράκαμψη οδού Ηφαίστου. Παραλείπονται οι στάσεις 1η, 2η, 3η, 4η και 5η Ηφαίστου, καθώς και οι στάσεις 1η, 2η και 3η Αγίας Μαρίνας.
Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά – Πού θα χτυπήσει το κουδούνι μια ώρα αργότερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φον ντερ Λάιεν: Επιβίωσε και από τέταρτη πρόταση μομφής
- Παύλος Μαρινάκης: Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή για την εξέλιξη της κακοκαιρίας
- Τουρκία: Πέμπτη αλλά ηπιότερη μείωση επιτοκίων από την κεντρική Τράπεζα
- Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Οι γεωπολιτικές αναταράξεις περιορίζουν την ανάπτυξη και αυξάνουν τον κίνδυνο στις αγορές!