ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πόλεμος» ΔΣΑ και Καρυστιανού μετά την ακύρωση εκδήλωσης για την Δικαιοσύνη – Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές
Με αναφορά σε παλιά ελληνική ταινία απάντησε με ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς σε προηγούμενο ποστ χρήστη που παραδέχτηκε ότι τον αδίκησε στο X υποστηρίζοντας ότι η Μαρία Καρυστιανού δεν θα πολιτευτεί.
Συγκεκριμένα, ο πατέρας που έχασε δύο κόρες και μια ανιψιά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, αναφέρθηκε σε σκηνή από την γνωστή ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».
«Θυμάσαι το έργο ή δε γυνή να φοβάται τον άντρα; Κάνε εικόνα την σκηνή στο δικαστήριο.
Ο Αντωνάκης από την μια με τον ταξιτζή και όλοι οι άλλοι απέναντι. Θα το ξαναδείτε το έργο σε καινούργια εκδοχή». έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιάς.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ο έξυπνος το παραδέχεται, ο κουτοπόνηρος δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει.
Δεν είχες εσφαλμένη άποψη. Απλώς δεν γνώριζες και εσύ όπως και πολλοί άλλοι τι γινόταν στα ενδότερα των οικογενειών των θυμάτων.
Θυμάσαι το έργο ή δε γυνή να φοβάται τον άντρα; Κάνε εικόνα την σκηνή στο δικαστήριο.
Ο Αντωνάκης από την μια με τον ταξιτζή και όλοι οι άλλοι απέναντι. Θα το ξαναδείτε το έργο σε καινούργια εκδοχή».
@Casa_de_pape ο έξυπνος το παραδέχεται ο κουτοπόνηρος δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει.
Δεν είχες εσφαλμένη άποψη .
Απλώς δεν γνώριζες και εσύ όπως και πολλοί άλλοι τι γινόταν στα ενδότερα των οικογενειών των θυμάτων.
Θυμάσαι το έργο ή δε γυνή να φοβάται τον άντρα;
Κάνε…— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) January 7, 2026
Διαβάστε επίσης:
Ασλανίδης εναντίον Καρυστιανού: Κανένας συγγενής εντός και εκτός Συλλόγου δεν τη στηρίζει
Γιάνης Βαρουφάκης: Διατάχθηκε ποινική προκαταρκτική έρευνα μετά τις δηλώσεις του για ναρκωτικά
Ρούμπιο: Συνάντηση με αξιωματούχους της Δανίας την επόμενη εβδομάδα για το θέμα της Γροιλανδίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν είναι προγραμματισμένο να υπογραφεί αύριο
- F1 Βαρκελώνη: Ο Ράσελ στην pole
- Ενας αρχοντικός γάμος στο Λαγονήσι: Χρήστος Αποστολόπουλος και Εβίνα Τσακίρη (Φωτογραφίες-Βίντεο)
- Μητρόπολη Θεσσαλονίκη: Κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ το φιλανθρωπικό έργο της – Που διατέθηκαν τα χρήματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.