ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκρίθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης η συγχώνευση των ανωνύμων εταιρειών «Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ» και «ΟΤΕ – Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης» με απορρόφηση της δεύτερης εταιρείας από την πρώτη.
Αυτό αναφέρει απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια. Υπενθυμίζεται ότι η συγχώνευση έχει εγκριθεί από τα αρμόδια όργανα του ΟΤΕ, όπως το διοικητικό συμβούλιο, εντάσσοντας τις δραστηριότητες της δεύτερης στην πρώτη, στο πλαίσιο ενοποίησης και απλοποίησης της δομής του ομίλου, και η τελική έγκριση αφορά στην ολοκλήρωση των διαδικασιών καθώς διαγράφεται από το ΓΕΜΗ η «ΟΤΕ – Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης», με διακριτικό τίτλο «ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ».
Διαβάστε επίσης:
ΤτΕ: Αύξηση των καταθέσεων Νοεμβρίου κατά 1,032 εκατ. ευρώ – Προς τα πάνω και οι χορηγήσεις δανείων
Αυτά είναι τα 5 βασικά θέματα που θα διαμορφώσουν τις αγορές το 2026
Πράσινα Τιμολόγια Ιανουαρίου: Το φθηνότερο από τη ΔΕΗ – Οι τιμές όλων των παρόχων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
- Nick Candy: Όλη η ιστορία του Ελληνοκύπριου μεγιστάνα που πούλησε το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο
- Ποιες είναι οι βαριές κατηγορίες που βαραίνουν υπουργούς – Αναβρασμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.