ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η αστυνομία λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στον νέο Κρατικό Προϋπολογισμό, ο οποίος συζητείται και ψηφίζεται στη Βουλή.
Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη.
Διαβάστε επίσης:
Λεωφορεία: Το ωράριο δρομολογίων και οι στάσεις εργασίας των οδηγών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι οι πρώτοι 5 κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες στον Ευρωπαίο ανακριτή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Blink: Η φόρτιση ακολουθεί τους ρυθμούς σου
- Ε.Ο.Τ.: Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές των Ευρωπαίων ταξιδιωτών
- Generali: Άνοδος 11,2% στα λειτουργικά κέρδη στα 4,5 δισ. ευρώ – Ώθηση από ασφάλειες και Asset Management
- Κατάληψη αιγιαλού: Πάνω από 1.500 έλεγχοι με drones και νέες τεχνολογίες – Πρόστιμα €73.000 (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.