ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την άμεση έναρξη των διαδικασιών εγγραφής των δημοσιογράφων -εργαζομένων στο Ίντερνετ – και, πιο συγκεκριμένα, στα ειδησεογραφικά/ενημερωτικά sites.
Αυτή είναι η ανάρτηση του μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Χρήστου Μαζανίτη που δημοσιοποιεί την είδηση:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα προσφυγή στο ΣτΕ για ακύρωση της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Aktor: Γιατί Bofa, Goldman Sachs και UBS εμπιστεύονται τον Εξάρχου κι εγγυώνται την κεφαλαιακή ενίσχυση με 950 εκατ.
- Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
- Γιατί Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι «ψώνισαν» τους καλύτερους της Βαλένθια για τις ομάδες τους

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.