ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περίπου οι μισοί κάτοικοι της ουκρανικής πρωτεύουσας αντιμετωπίζουν διακοπές ρεύματος έπειτα από σειρά ρωσικών επιθέσεων στο σύστημα ηλεκτροδότησης, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Ενέργειας της Ουκρανίας.
«Η κατάσταση στο Κίεβο παραμένει μία από τις πιο δύσκολες- προς το παρόν έως το 50% των καταναλωτών στην πρωτεύουσα είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα», αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του που ανάρτησε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
Διαβάστε επίσης
Gazprom: Μεταφορά της έδρας του αγωγού Turkstream στην Βουδαπέστη για να παρακάμψει τις κυρώσεις
ExxonMobil: Αύξηση cash flow κατά $35 δισ. έως το 2030 – Σε τροχιά ανάπτυξης
OceanV: Η νέα ναυτιλιακή εταιρεία του Βύρωνα Βασιλειάδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΟΜΙΔΑ: Ζήτησε παράταση στην προθεσμία καθαρισμού οικοπέδων από τα αρμόδια υπουργεία
- Λάμπρος Παπακωνσταντίνου (Ideal Holdings): Στηρίζουμε το επενδυτικό πλάνο των Attica – Δεν βιαζόμαστε να φύγουμε
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Νέους «γύρους» εντάσεων με το Ιράν εκτιμούν στο Ισραήλ – Οι ΗΠΑ δεν είναι ειλικρινείς, λέει το Ιράν
- Ανακαλύψτε τα summer essentials του φετινού καλοκαιριού στην CH Carolina Herrera boutique στο Golden Hall
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.