ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εφοπλιστής Βύρων Βασιλειάδης, ο οποίος έχει επενδύσει τις τελευταίες εβδομάδες σε πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, αλλά και σε δεξαμενόπλοια LR2, ιδρύει μια νέα εταιρεία, την οποία ονομάζει OceanV, προκειμένου να διαχειρίζεται τα πλοία κοντέινερ του ομίλου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βύρων Βασιλειάδης υπέγραψε επιστολή προθέσεων στο ναυπηγείο Huangpu Wenchong για δύο πλοία και με προαίρεση για άλλα δύο πλοία, μεταφορικής ικανότητας 1.900 teu.
“Μέσα της OceanV, η V Group τοποθετείται ώστε να γίνει ένας σχετικός και ανταγωνιστικός παίκτης σε ένα τμήμα της αγοράς, όπου η σύγχρονη χωρητικότητα και η ευθυγραμμισμένη με τα ESG πρότυπα απόδοσης που καθορίζουν όλο και περισσότερο την προτίμηση ναύλωσης και την εμπορική αξία”, ανέφερε εκπρόσωπος του ομίλου προς την TradeWinds.
Διαβάστε επίσης:
Ιωάννης Μαρτίνος: Η Signal Maritime επεκτείνεται στο ξηρό φορτίο – Στρατηγική επένδυση στην Bluepool
ΗΠΑ: Πτώση 7,8% στις εισαγωγές εμπορευματοκιβωτίων Νοεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Επιστροφή σε αρνητικά πρόσημα – Άλμα 10% για Ericsson, κατρακύλα -34% για Ubisoft
- Corriere della sera: Αποκαλύπτει την πρόταση των ΗΠΑ για να πει «ναι» ο Ζελένσκι – Πάρε $800 δισ. και δώσε το Ντονμπάς
- Πιερρακάκης για ΑΑΔΕ: Δείχνει τον δρόμο για το πώς πρέπει να λειτουργεί το Δημόσιο
- Γαλλία: Στη δημοσιότητα βίντεο από το ρεσάλτο στο τάνκερ του ρωσικού σκιώδους στόλου στη Μεσόγειο