Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό απατεώνα» για να προσθέσει ότι το βιβλίο του «Ιθάκη» «είναι μια άπελπις προσπάθεια να μαζέψει χρήματα».

Τόνισε δε ότι: «Δεν μπορεί να αφήσουμε ξανά τον κόσμο στα νύχια απατεώνων. Ο Τσίπρας είναι ένας πολιτικός απατεώνας».

1

Η ίδια αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο Τσίπρα «Όχι τόσο για το τι έγινε το 2015, γιατί ξέρω ότι πρόδωσε, αλλά για να δω τι έχει γράψει για το Μάτι».

«Εγώ και ο Διαμαντής Καραναστάσης στις 6 Αυγούστου του 2018 ήμασταν οι πρώτοι που καταθέσαμε μήνυση για κακούργημα. Είναι έγκλημα που παραμένει ατιμώρητο, πήγαν 4 στη φυλακή αυτοί που κάθονταν δίπλα τον Τσίπρα. Είναι εξοργιστικό το κομμάτι αυτό (σ.σ. του βιβλίου). Ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να ζητάει γονυπετής συγγνώμη όχι μόνο γιατί άφησε τον κόσμο απροστάτευτο αλλά και γιατί έστησε την κακοπαιγμένη παράσταση ενώ γνώριζαν ότι είχαν καεί 50 με 60 άνθρωποι» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Την ώρα που ο Τσίπρας έκανε τον ανήξερο στις κάμερες κάποιοι ήταν στη θάλασσα και δεν πήγαιναν σωστικά μέσα για να μην ανασύρουν και νεκρούς και καταγραφούν. Ο λαός εξαπατήθηκε οικτρά, δέσμευσή μου είναι να μην συμβεί ξανά αυτό» πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε την στήριξή της στα μπλόκα των αγροτών λέγοντας: «Τα μπλόκα και τα τρακτέρ είναι το μέσο του βιοπορισμού και του αγώνα τους. Δεν έχουν άλλη επιλογή οι άνθρωποι αυτοί τη στιγμή που τους περιφρονεί η κυβέρνηση και τους αφήνει σε αναμονή για να εισπράξουν τα προς το ζην».

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Ιανουαρίου: Ποιοι θα πληρωθούν στις 19 Δεκεμβρίου – Αναλυτικά οι πιστώσεις

Κικίλιας: Έχουμε ανοιχτό διάλογο με τον υπουργό Μεταφορών της Δανίας

Η ΕΕ ενέκρινε την ίδρυση κοινοπραξίας της MSC και της NYK στην Αφρική