ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον Τέλη Μυστακίδη βρίσκεται το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς φαίνεται, όπως μαρτυρά επιστολή του πρώτου προς την ΚΑΕ.
Ο επιχειρηματίας που θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, γνωστοποίησε την ικανοποίηση του για τα στοιχεία που έλαβε από την Deloitte και πρόσθεσε ότι ακόμα και σήμερα μπορούν να πέσουν οι υπογραφές.
Αναλυτικά η επιστολή της πλευράς Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
ΠΡΟΣ: «ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ»
Λάβαμε χθες τα υπολειπόμενα στοιχεία από την Deloitte. Είμαστε ικανοποιημένοι. Επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να υπογράψουμε σήμερα.
Mε εκτίμηση,
Για την ALPHA SPORTS GROUP SINGLE MEMBER SA».
Διαβάστε επίσης
Η αυτοκρατορία των ATP Finals: Πώς η διοργάνωση του 2025 έγινε οικονομικός γίγαντας
Project «νέα Τούμπα»: Πόσο θα κοστίσει και πότε θα είναι έτοιμο το στολίδι του ΠΑΟΚ
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά Ορμούζ: Επιχείρηση εκκαθάρισης ναρκών με drones από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει σεξιστική ανάρτηση κατά της Ντ. Μπακογιάνη που αναδημοσίευσε ο Μ. Λαζαρίδης
- Κοινωνικός τουρισμός 2026-2027: Στους 300.000 δικαιούχους με 13μηνη διάρκεια – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις και τι αλλάζει στις παροχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.