ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άφωνη έμεινε μία γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία ενώ έκανε το μπάνιο της σε πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή του Ρεθύμνου, βρήκε έναν κάλυκα πυροβόλου όπλου.
Η τουρίστρια έντρομη από το παράξενο αυτό εύρημα της, ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό.
Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να εξακριβωθεί, πώς βρέθηκε ο κάλυκας στο χώρο της πισίνας.
Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι είχαν προχωρήσει νωρίτερα σε άσκοπους πυροβολισμούς, με αφορμή έναν γάμο που γινόταν σε σπίτι κοντά στην ξενοδοχειακή μονάδα.
Πηγή: www.cretapost.gr
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.