ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για το ψάρεμα και το κολύμπι στον Σαρωνικό αναρωτήθηκε «γιατί να μην κάνουν μπάνιο;», έσπευσε να σχολιάσει και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μετά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η προτροπή του υπουργού Ναυτιλίας.
«Εδώ μας είπε ο κ.Κουρουμπλής να κολυμπάμε άφοβα; Ντροπή…», διερωτάται ο κ. Κικίλιας με σχετική του ανάρτησή του στο Twitter και συνοδεύει το post με μία φωτογραφία τραβηγμένη από drone πάνω από τη Γλυφάδα, η οποία δείχνει τη μολυσμένη θάλασσα.
Εδώ μας είπε ο κ.Κουρουμπλής να κολυμπάμε άφοβα;
Ντροπή…#Σαρωνικός #Γλυφάδα pic.twitter.com/g118BQyRzw— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 15 Σεπτεμβρίου 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κουρουμπλής συστήνει άφοβα κολύμπι, ο Ξανθός απαγορεύει ακόμα και το ψάρεμα στις μολυσμένες ακτές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: Πώς βούλιαξε στην πετρελαιοκηλίδα του Σαρωνικού
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θ. Κουντούρης: Αυτός είναι ο πλοιοκτήτης της οικολογικής βόμβας «Αγία Ζώνη II» (videos)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιστορίες Ναυτιλίας: Ποιο ελληνικό νησί υπήρξε «νησί της ακολασίας» την εποχή των πειρατών
- Εθνική Τράπεζα: Αγόρασε 1.282.231 ίδιες μετοχές αξίας 19,8 εκατ. ευρώ
- Παπασταύρου: «Η καθαρή μετάβαση να συμβαδίζει με την κοινωνική συνοχή και την ανταγωνιστικότητα» – Στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Βόπκε Χούκστρα
- Θεοδωρικάκος: «Αναβαθμίζουμε το Εθνικό Αστεροσκοπείο με έργα 66 εκατ. ευρώ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.