ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ένα λαμπερό πάρτι στην Πολιτεία παρευρέθηκε η Αγάπη Πολίτη, η οποία πόζαρε στον φακό χαμογελαστή.
Συγκεκριμένα, έδωσε το «παρών» στη γιορτή που έγινε, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του Politia Tennis Club.
Ο οικοδεσπότης και ιδρυτής του Politia Tennis Club, Κώστας Δροσόπουλος υποδέχτηκε πλήθος καλεσμένων στις εγκαταστάσεις του club.
Η μητέρα της Χρυσής Βαρδινογιάννη εντυπωσίασε φορώντας ένα πράσινο τοπ με πούλιες που συνδύασε με ασορτί σακάκι και μία μαύρη φούστα.

Τον τελευταίο καιρό, η κ. Πολίτη πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις και πάντα εντυπωσιάζει.
Διαβάστε επίσης:
Αγάπη Πολίτη: Κομψή εμφάνιση στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών
Νίνο: Με τη Χρυσή δεν χωρίσαμε σκοτωμένοι – Τι δήλωσε για τον γάμο της με τον Νικόλαο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Ταχύτερος ο Λεκλέρκ στα ελεύθερα
- Pizza Fan: Πώς θα πληρωθούν οι 2.500 εργαζόμενοι – Το σχέδιο επαναλειτουργίας και οι καταγγελίες για υποδηλωμένη εργασία και «μαύρους» μισθούς
- Αποστολάκη και άρθρο 23: πολλή καταγγελία, λίγη αριθμητική
- ACS: Γιατί δεν έκλεισε το deal με τους Γερμανούς και γιατί ο Φέσσας βγαίνει κερδισμένος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.