ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 12 άλλα τραυματίστηκαν σε πυροβολισμό που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Λίλαντ του Μισισιπή στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τις αρχές.
Ο δήμαρχος του Λίλαντ, Τζον Λι, δήλωσε στο CBS News ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα και ότι τέσσερα από τα τραυματισμένα άτομα μεταφέρθηκαν αεροπορικώς σε τοπικά νοσοκομεία. Δεν υπάρχουν άμεσες πληροφορίες για την κατάστασή τους. Δεν υπάρχουν ύποπτοι υπό κράτηση και η έρευνα συνεχίζεται.
Leland, Mississippi homecoming game shooting:
– Shooting occurred during gathering after the game
– 20 people were shot, according to Sen. Derrick Simmons
– At least 4 killed, 16 injured
– 4 in critical condition
(CBS, KCCI) | Footage: Brina Ladii Savage via Facebook pic.twitter.com/mpckPj6tDo
— Breaking Avian (@BreakingAvian) October 11, 2025
Η ένοπλη επίθεση συνέβη σε κεντρικό δρόμο, είπε ο δήμαρχος. Οι άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη για τον αγώνα της ομάδας Λίλαντ Χάι Σκολ, πρόσθεσε. Η ιστοσελίδα του σχολικού διαμερίσματος της Λίλαντ δείχνει ότι η Λίλαντ Χάι Σκολ επρόκειτο να παίξει έναν αγώνα εναντίον της Τσάρλεστον Χάι Σκολ.
Breaking! 4 KILLED and 12 WOUNDED in deadly mass #SHOOTING at #Mississippi High School
4 of the wounded were airlifted to a local hospital in city of Leland
Investigation is ongoing says Mayor John Lee pic.twitter.com/H54DpwspPZ
— Michael Ashura (@MichaelAshura) October 11, 2025
Η Λίλαντ είναι μια μικρή πόλη στην κομητεία Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής του 2020, ο πληθυσμός της ήταν περίπου 4.000 κάτοικοι.
Διαβάστε επίσης:
Μόντι: Υποδέχεται την Qualcomm στην Ινδία
Γάζα: Δεν θα υπάρξει ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων, επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Centcom
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ιράν χτύπησε με πυραύλους και drones Τελ Αβίβ, Αμπού Ντάμπι, Ντουμπάι, Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Σ. Αραβία (Live upd)
- Ηρακλής: Η άνοδος με υπογραφή Μονεμβασιώτη και η επιστροφή ενός ιστορικού συλλόγου
- Οι 6 αλλαγές στα μικρά νησιά μετά τη δωρεά του Στ. Χατζηιωάννου
- Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για πρόωρες εκλογές, ο Παπασταύρου και ο Σαμαράς, οι Πάτριοτ και οι Τούρκοι και το dress code της Βουλής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.