ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με χρονόμετρο να μετρά αντίστροφα για τις εσωκομματικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία συντονίζεται πλήρως με τη διαδικασία που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου.
Την ημέρα εκείνη θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων των ΔΕΕΠ (Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικών Περιφερειών) και των ΔΗΜΤΟ (Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις), των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων, καθώς και των συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Από την Πειραιώς επισημαίνουν πως πρόκειται για σύγχρονες και ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, αναδεικνύοντας ένα βασικό χαρακτηριστικό τους: ότι από το 2021 η Νέα Δημοκρατία είναι το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που έδωσε στα μέλη του τη δυνατότητα να συμμετέχουν και ψηφιακά στην ανάδειξη των κομματικών του οργάνων.
Ήδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος έχουν αναρτηθεί οι σχετικές εγκύκλιοι που καθορίζουν το πλαίσιο και τις λεπτομέρειες της διαδικασίας, ενώ διατίθεται και εγχειρίδιο (manual) με αναλυτικές οδηγίες για τα απαραίτητα βήματα συμμετοχής.
Διαβάστε επίσης
Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για τα οφέλη της φορολογικής μεταρρύθμισης – Βήμα βήμα η διαδικασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι στο Μόναχο: Ο Πούτιν δεν μπορεί να απαρνηθεί την ιδέα του πολέμου
- Πίεση για σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Αριστεράς από Δούκα, Φάμελλο, Χαρίτση και Κόκκαλη – Προειδοποίηση για ενίσχυση ακραίων φωνών
- Στάρμερ: Η Βρετανία θα αναπτύξει αεροπλανοφόρο στο βόρειο Ατλαντικό και την Αρκτική
- Λωρίδα της Γάζας: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ανέστειλαν την παροχή «μη αναγκαίων» ιατρικών υπηρεσιών σε μεγάλο νοσοκομείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.