ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης, χτύπησε το καμπανάκι για την έναρξη της διαπραγμάτευσης του νέου 7ετους ομολογιακού δανείου ύψους 500 εκατ. ευρώ στο Χρηματιστήριο Αθηνών, μάλιστα τη μέρα επετείου για τα 149 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών για τη νέα ομολογιακή έκδοση του Ομίλου ο κ. Περιστέρης δήλωσε: «η εμπιστοσύνη που μας δείξατε αποτελεί επιβεβαίωση της πορείας και των προοπτικών της εταιρείας».
Στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά τους θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές, επισημαίνοντας ότι η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη ώστε αρκετοί δεν μπόρεσαν να καλύψουν πλήρως τις αιτήσεις τους.
Ο κ. Περιστέρης αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο των τραπεζών που συνέβαλαν στην επιτυχία της έκδοσης, αλλά και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την ταχεία και μεθοδική έγκριση του ενημερωτικού δελτίου. Τόνισε επίσης ότι τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την αφοσίωση των εργαζομένων της εταιρείας, οι οποίοι συνεχώς συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.
Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Χρηματιστηρίου, Γιάννης Κοντόπουλος, χαρακτήρισε την έντονη ζήτηση ως «σαφή ψήφο εμπιστοσύνης» προς τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, αναφέροντας ότι η δημόσια προσφορά υπερκαλύφθηκε 2,4 φορές, με αντληθέντα κεφάλαια 1,2 δισ. ευρώ, εκ των οποίων το 70% προήλθε από ιδιώτες επενδυτές.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!
https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συγκινημένη η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στο σπίτι του παππού της, Γιάννη Λάτση στο Κατάκολο
- Επιστροφή στη συρρίκνωση για τη μεταποίηση στην Ευρωζώνη – Υποχώρησε ο PMI στις 49,8 μονάδες
- Μασκ: Θα λανσάρει ανταγωνιστή της Wikipedia – Το όνομα που θα δώσει στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια
- Γιώργος Μυλωνάκης: Θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
