ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ και η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς βρίσκονται «πολύ κοντά» στην επίτευξη συμφωνίας σε ένα πλαίσιο συμφωνίας προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα και να διασφαλιστεί σταθερή ειρήνη στη Μέση Ανατολή, δήλωσε την Δευτέρα η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ.
Η Λέβιτ, που έκανε τις δηλώσεις αυτές στην εκπομπή «Fox and Friends» του δικτύου Fox News, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα συζητήσει ένα ειρηνευτικό σχέδιο 21 σημείων με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο αργότερα σήμερα. Ο Τραμπ θα μιλήσει με ηγέτες στο Κατάρ, που έχουν εργαστεί ως διαμεσολαβητές με τη Χαμάς, σήμερα, είπε.
«Προκειμένου να επιτευχθεί μια λογική συμφωνία και για τις δύο πλευρές, και οι δύο πλευρές πρέπει να δώσουν κάτι λίγο και μπορεί να φύγουν από το τραπέζι λίγο δυσαρεστημένες, αλλά αυτό είναι στην τελική το πώς πρόκειται να τερματίσουμε αυτή τη σύγκρουση», είπε η Λέβιτ.
Διαβάστε επίσης:
ΝΔ: Αυξήσεις στο εισόδημα σε μισθωτούς, επαγγελματίες, οικογένειες και νέους
ΗΠΑ: Λεπτομέρειες για τους δασμούς στα έπιπλα, προανήγγειλε ο Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Σάλκε ως σημείο αναφοράς για το πώς μια ομάδα μπορεί να αξιοποιήσει τις κεφαλαιαγορές
- Γιατί το Χρηματιστήριο μπορεί να κάνει ράλι – Το διπλό στοίχημα με Fitch και Euronext
- Μετοχικός «εμφύλιος» στη Γιουβέντους με… άρωμα crypto
- Επενδύσεις άνω των 300 εκατομμυρίων από τη Fraport – Παρούσα στο διαγωνισμό για τα υπόλοιπα 22 αεροδρόμια