ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο επισκέφθηκε χθες ο Έλληνας υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στη Νέα Υόρκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η οποία διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα, ο υπουργός αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή υποδοχή του πρωθυπουργού από τις 28 ομογενειακές οργανώσεις, στο γεύμα που παρέθεσαν προς τιμήν του, κάτι που, όπως είπε, καταδεικνύει την ενότητα και την ισχύ του Ελληνισμού της Διασποράς, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι βασικός πυλώνας της ομογένειάς μας είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία και η Αρχιεπισκοπή Αμερικής. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις αμερικανικές επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας.
Εξάλλου, προσκάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, όταν επισκεφθεί την Ελλάδα, να συναντηθούν στο υπουργείο.
Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος τον ευχαρίστησε θερμά για τη διεξοδική συζήτηση που είχαν και τη θερμή συμπαράστασή του προς την Εκκλησία, ενώ του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο ενός τόσο κρίσιμου χαρτοφυλακίου.
Διαβάστε επίσης:
Γάζα: Περισσότεροι από 50 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σήμερα από ισραηλινές επιθέσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις του Ιράν εναντίον Κουβέιτ και Μπαχρέιν – Πλήγματα των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ
- Πώς θα ρυθμίζονται τα παλιά χρέη σε 72 δόσεις – Τα κέρδη για 1,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις
- Έφη Αχτσιόγλου: Ματαιώσεις και φιλοδοξίες
- Ταυτότητες: Κρίσιμα ερωτήματα για τον διαγωνισμό των €515 εκατ. – Το σενάριο με Toppan και Σαμαρά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.