ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ξαφνικός χωρισμός της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, έσκασε σαν βόμβα στα social media. Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν, η δημοσιογράφος είπε να το ρίξει λίγο έξω μαζί με μια φίλη της.
Στην κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έγραψε στη λεζάντα: «Για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει, δε σου είπα πόσο σ’ αγαπώ. #bestfriends #garoufala_pantou ❤️ @effro_k»
Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε:
https://www.instagram.com/p/BYrGwh3F_iz/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι νυφικό θα φορούσε η Χατζηγεωργίου στο γάμο με τον Μπουρδούμη (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον χωρισμό με τον Μπουρδούμη (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον ΣΚΑΪ θα παραμείνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου – Τι έκπληξη δούμε (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.