ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ισραηλινή κυβέρνηση προειδοποίησε σήμερα ότι τυχόν κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον του Ισραήλ θα λάβουν την “αρμόζουσα απάντηση”, αφού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την επιβολή υψηλότερων δασμών σε ισραηλινά προϊόντα που εισέρχονται στην ΕΕ και την επιβολή κυρώσεων σε δύο ακροδεξιούς Ισραηλινούς υπουργούς.
“Οι συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ηθικά και πολιτικά διαστρεβλωμένες και πρέπει να ελπίζουμε ότι δεν θα εγκριθούν”, δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γκίντεον Σάαρ με ανάρτηση στο X.
“Οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του Ισραήλ θα λάβει την αρμόζουσα απάντηση και ελπίζουμε να μην φτάσει εκεί”, πρόσθεσε ο Σάαρ, καθώς τα μέτρα που πρότεινε η Επιτροπή κρίνεται απίθανο να υιοθετηθούν από τους 27.
Διαβάστε επίσης:
Kεντρική τράπεζα Καναδά: Μείωση των επιτοκίων στο 2,5% υπό το βάρος των δασμών των ΗΠΑ
Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Ιρανικά πλήγματα σε τρία ιδιωτικά αεροσκάφη σε αεροδρόμιο κοντά στο Τελ Αβίβ
- Κωνσταντοπούλου: «Να περάσουν οι αθώοι» ειρωνεύτηκε τον Βορίδη – «Μισό λεπτό να αποφύγουμε τους εισαγγελείς» της απάντησε
- Divani Caravel: Divani Talent Days 2026 στις 26 και 27 Μαρτίου
- Χρηματιστήριο: Το ασανσέρ στις τράπεζες, το γύρισμα της ΔΕΗ πάνω από τα 18 ευρώ, ασανσέρ η Τιτάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.