ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου του Ιράν πρέπει να «διαλυθεί πλήρως», δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ Κρις Ράιτ σε ομιλία του στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) του ΟΗΕ στη Βιέννη.
«Για την περίπτωση που δεν έχει ήδη γίνει αρκετά σαφές, θα διατυπώσω ξανά τη θέση των ΗΠΑ για το Ιράν», σημείωσε ο Κρις Ράιτ.
«Η πορεία πυρηνικών όπλων του Ιράν, συμπεριλαμβανομένου κάθε εμπλουτισμού (ουρανίου) και δυνατοτήτων επανεπεξεργασίας (πλουτωνίου), πρέπει να διαλυθεί πλήρως», υπογράμμισε ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας.
Διαβάστε επίσης:
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος πρόεδρος της Εξεταστικής επιτροπής
Κίνα: Στο στόχαστρο η Nvidia – Κλιμακώνονται οι εντάσεις στις ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.